Gespecialiseerd in transport

Diverse certificaten

Groot aanbod vakpersoneel

HEB JIJ INTERESSE
IN EEN BAAN
ALS CHAUFFEUR

Bij NS Transport vindt u verscheidende vacatures voor de functie vrachtwagenchauffeur in de regio Zuid-Holland. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring als uitzendbureau in het vakgebied logistiek. Ons doel is altijd al het vinden van de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat geweest. Dus bent u op zoek naar een vacature voor vrachtwagenchauffeur, bent u in het bezit van een CE rijbewijs en bent u woonachtig in de regio Zuid-Holland? Zoek niet verder en solliciteer direct bij ons!

Vacatures voor een vrachtwagenchauffeur
in Zuid-Holland

Vacatures voor een vrachtwagenchauffeur in Zuid-Holland gezocht?

Dus als u interesse heeft in een mooie vacature voor vrachtwagenchauffeur in de regio Zuid-Holland en u in het bezit bent van een CE rijbewijs, dan moet u bij NS Transport zijn! Wij zijn dagelijks op zoek naar vakmensen in logistiek om uit te zenden naar transportbedrijven die u het hardst nodig hebben. Wij hebben een ruim aanbod vacatures die vragen om ervaren vrachtwagenchauffeurs in de regio Zuid-Holland. Wij matchen met uiterste zorg onze chauffeurs met de bedrijven zodat iedereen tevreden is, en met ons ruime aanbod lukt dat altijd. Dus bent u op zoek naar de perfecte vacature voor vrachtwagenchauffeur in Zuid-Holland, en bezit u een CE rijbewijs? Solliciteer dan direct via ons sollicitatieformulier!

Heeft u tot dusver nog steeds niet de ideale vacature voor vrachtwagenchauffeur met CE rijbewijs gevonden in Zuid-Holland? Schakel ons uitzendbureau in en profiteer van de vele opties. Naast veel vacatures voor vrachtwagenchauffeur in de regio Zuid-Holland, kunt u ook bij ons terecht voor soortgelijke vacatures in bijvoorbeeld Nijmegen. Bespreek de verschillende mogelijkheden met ons via +31 6 24219500 of stuur een e-mail naar info@nstransport.nl

Ontdek de vele mogelijkheden

Formulier homepagina

"*" geeft vereiste velden aan

Heeft u nog
vragen?

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of wilt u meer informatie verkrijgen? vul ons contactformulier in.