Vacatures voor vrachtwagenchauffeur in Nijmegen

Gespecialiseerd in transport

Gecertificeerd NBBU / SNA

Kent de behoeften van de transportsector

Bent u op zoek naar vacatures voor de functie vrachtwagenchauffeur in Nijmegen of omgeving? Dan bent u bij NS Transport aan het juiste adres! Met ruim 20 jaar ervaring in de logistiek sector, zijn wij een van de beste uit het vakgebied. Wij bieden verscheidende vacatures voor de functie vrachtwagenchauffeur in de omgeving van Nijmegen, waardoor er dus ongetwijfeld ook iets tussen zit voor u!

Een ruim aanbod vacatures voor u als vrachtwagenchauffeur in Nijmegen

Doordat ons uitzendbureau vlak bij Nijmegen al zo veel jaren in de logistiek branche meegaat, hebben wij een goed en uitgebreid netwerk van bedrijven opgebouwd. Dat is natuurlijk goed nieuws voor u, aangezien u enkel keuze heeft uit de beste bedrijven om op te solliciteren in Nijmegen. Dus waar wacht u nog op? Neem een kijkje tussen ons ruime aanbod vacatures in Nijmegen en realiseer vandaag nog uw droombaan als vrachtwagenchauffeur.

Verkeer op de snelweg

Ontdek het aanbod online en solliciteer

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer door middel van ons sollicitatieformulier in te vullen. Voor u het weet zit u achter het stuur! Heeft u nog vragen over één van onze diensten of wilt u simpelweg meer informatie? Neem dan gemakkelijk telefonisch contact met ons op via +31 6 24219500 of stuur een e-mail naar info@nstransport.nl.

Telefoonnummer

Adres

Molenweer 2
2291 NR Wateringen