Uitzendbureau voor een vrachtwagenchauffeur in Nijmegen

Gespecialiseerd in transport

Gecertificeerd NBBU / SNA

Kent de behoeften van de transportsector

Bij uitzendbureau NS Transport is het worden van vrachtwagenchauffeur in de buurt van Nijmegen heel eenvoudig. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in de wereld van transport en logistiek en dus zeer bekwaam in het vinden en plaatsen van geschikte medewerkers bij de bij hun passende bedrijven. Solliciteer bij ons uitzendbureau op de functie vrachtwagenchauffeur in de omgeving Nijmegen, en laat de rest maar aan ons over.

Hét uitzendbureau met vacatures voor een vrachtwagenchauffeur in Nijmegen

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistieke sector? Solliciteer online bij NS Transport, hét uitzendbureau voor het koppelen van de perfecte vrachtwagenchauffeur en bedrijf in Nijmegen. Bekijk ons aanbod vacatures in Nijmegen  online en ontdek wat voor een fantastische mogelijkheden er voor u tussen zitten. Vul vervolgens eenvoudig het sollicitatieformulier in en wij regelen de rest. Schakel ons uitzendbureau vandaag nog in om uw droombaan als vrachtwagenchauffeur in omgeving Nijmegen te vervullen!

Verkeer op de snelweg

Vind uw nieuwe uitdaging in een handomdraai

Uitzendbureau NS Transport staat klaar om u in te zetten als vrachtwagenchauffeur bij het perfecte bedrijf voor u in Nijmegen of een van onze andere locaties, bijvoorbeeld Zuid-Holland. Heeft u nog vragen over één van onze diensten? Neem dan eenvoudig telefonisch contact met ons op via +31 6 24219500 of stuur een e-mail naar info@nstransport.nl.

Telefoonnummer

Adres

Molenweer 2
2291 NR Wateringen