Over ons

NS Transport is opgericht in 1999 en houdt kantoor in Den Haag. Het specialistische uitzendbureau onderscheidt zich van andere bureaus door zich al bijna twintig jaar lang alleen te focussen op het leveren van chauffeurs binnen de sector transport en logistiek.

Ervaren in de transportsector

Door onze specialisatie liggen vraag en aanbod bij NS Transport altijd dicht bij elkaar. NS Transport kent de behoeften van de transportsector en is in staat daar adequaat op in te spelen. Door de persoonlijke aanpak is NS Transport steeds op de hoogte van uw specifieke behoeften en zullen alle medewerkers constant een maximale inspanning leveren om die in te vullen.

Gelijke kansen voor iedereen
Wij zijn er op gericht om werkzoekenden een eerlijke kans op werk te geven. Bij de werving en selectie worden werkzoekenden gelijk behandeld doordat zij uitsluitend worden beoordeeld op criteria die functie-gerelateerd zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van chauffeurs voor de transport- en logistiek sector en hebben hier dan ook jarenlange ervaring mee.
NS Transport beschikt over een groot aanbod vakpersoneel, waarmee we uw openstaande vacature naar tevredenheid kunnen vullen.

Historie

Binnen een week van sollicitatie tot gesprek.

1999

Uitzendbureau NS Transport is opgericht in 1999.

2005

NS Transport specialiseert zich in het uitzenden van chauffeurs in de transportsector.

2020

Uit de vraag bij naar extra transport bij opdrachtgevers komt Topper Logistics voort uit NS Transport.