Gespecialiseerd in transport

Diverse certificaten

Groot aanbod vakpersoneel

NS Transport is opgericht in 1999 en houdt kantoor in Den Haag. Het specialistische uitzendbureau onderscheidt zich van andere bureaus door zich al bijna twintig jaar lang alleen te focussen op het leveren van chauffeurs binnen de sector transport en logistiek. Door deze specialisatie liggen vraag en aanbod bij NS Transport altijd dicht bij elkaar. NS Transport kent de behoeften van de transportsector en is in staat daar adequaat op in te spelen. Door de persoonlijke aanpak is NS Transport steeds op de hoogte van uw specifieke behoeften en zullen alle medewerkers constant een maximale inspanning leveren om die in te vullen.

Wanneer u op zoek bent naar een chauffeur, schakelt u gewoon de hulp in van NS Transport. Zij zijn sinds 1999 gespecialiseerd in het uitzenden van chauffeurs voor de transport- en logistiek sector.

Op het kantoor in Den Haag wordt u te woord gestaan door mensen met een brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening. Dagelijks is het team van specialisten aan het werk om de vakmensen in transport en logistiek uit te zenden naar transportbedrijven en eigen vervoerders.

Formulier homepagina

"*" geeft vereiste velden aan

Heeft u nog
vragen?

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of wilt u meer informatie verkrijgen? vul ons contactformulier in.