Gespecialiseerd in transport

Diverse certificaten

Groot aanbod vakpersoneel

HEB JIJ INTERESSE
IN EEN BAAN
ALS CHAUFFEUR

Als bedrijf is het zaak om personeel in dienst te hebben dat passie heeft voor het werk. Door de passie geven personeelsleden meer en zijn ze extra betrokken. Deze betrokkenheid zorgt voor goed werk dat representatief is voor uw bedrijf. NS Transport snapt als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste personeel te plaatsen. Wij helpen bedrijven daarom in de zoektocht naar het juiste personeel.

NS Transport levert het juiste personeel
voor het vervoer van goederen

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de branche door en door. Wij snappen wat er belangrijk is binnen de transport en logistiek branche, waardoor we bedrijven snel kunnen helpen. Daarnaast hebben wij door de jaren heen een grote portefeuille met flexibel inzetbaar personeel opgebouwd. Heeft u morgen nog een chauffeur nodig? Dan regelen wij dat natuurlijk graag.

Iedere opdracht is anders
Wij snappen dat iedere opdracht anders is en dat er andere kwaliteiten en capaciteiten gevraagd worden. Chauffeurs in onze portefeuille beschikken over rijbewijs C, C(1)E, D(1)(E) met code 95. Zo kunnen wij voor iedere opdracht de juiste chauffeur plaatsen. Daarnaast kan de duur en flexibiliteit van iedere opdracht anders zijn. Samen met u kijken wij graag naar de gewenste duur en waar nodig ook de flexibiliteit. Van eenmalig tot aan een langdurig samenwerkingsverband, bij NS Transport is het allemaal mogelijk.

Kwaliteit van het personeel dat wij bij u leveren, staat bij ons hoog in het vaandel. Goed werk is essentieel in de logistiek- en transportsector. Doordat wij jarenlange ervaring hebben binnen de branche, kennen wij de vereisten. Naast ons kwalitatieve en talentvolle personeel, beschikken wij ook over diverse certificaten zoals dat van het NBBU en SNA.

Samenwerken met NS Transport bespaart tijd, geld en risico. De transport en logistiek is uw specialiteit, het leveren van de juiste vakmensen is onze specialiteit. In de huidige tijd is flexibiliteit een must, door onze grote portefeuille aan vak personeel kunnen wij op ieder moment het juiste personeel voor u verzorgen.

Voor wij personeel plaatsen, maken we graag eerst kennis met u en het bedrijf. Zo weten wij precies wat voor personeel bij u past en kunnen wij op zoek naar het juiste talent voor optimaal resultaat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op om eens kennis te maken.

NS Transport staat voor kwaliteit

Formulier homepagina

"*" geeft vereiste velden aan

Heeft u nog
vragen?

Heeft u nog vragen over een van onze diensten of wilt u meer informatie verkrijgen? vul ons contactformulier in.